even voorstellen

Mijn naam is Willy Jagersma-Dokter.

Sinds januari 2012 geef ik Voetreflex en StoelShiatsu, ondertussen uitgebreid met andere behandelingen.
Het werken in de praktijk geeft me veel voldoening en energie. En die energie wil ik graag doorgeven!

De naam savamé is samengesteld uit de namen van onze 3 dochters.
De vlinder is het symbool van een nieuw begin. Zoals een rups zich ontpopt als een vlinder, zo heb ik de laatste jaren ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

De ontwikkeling is in gang gezet nadat ik in 2006 een assertiviteitstraining heb gevolgd bij praktijk ZEON in Groningen. Hier heb ik mijzelf daadwerkelijk echt leren kennen en ben ik, met vallen en opstaan, een nieuwe weg ingeslagen.
Als vervolg hierop ben ik in 2009 een cursus Voetreflex gaan volgen bij centrum Het Helperhart.
Dat beviel zo goed dat ik ook de verdiepingscursus heb gedaan en daarna nog de workshop ‘Anti Stress Onderbeen en Voetmassage’.
De voetreflexzonebehandeling die ik geef is een combinatie van de Voetreflex en de Onderbeen- en Voetmassage. Bij deze behandeling wordt begonnen met een heerlijk ontspannend voetenbadje.

In 2011 heb ik bij Dutch Bodywork Academy de cursus StoelShiatsu gevolgd en afgerond . Met deze combinatie ben ik mijn praktijk begonnen.

Inmiddels heb ik mijn praktijk uitgebreid met:
– Indiase Gezichts- en Hoofdmassage
– Hand- en Voetmassage
– Cupping en Moxeren
– Polariteitsmassage
– Dorn & Breuss
– Oorkaarstherapie

Vanaf 2013 tot en met eind 2019 werkte ik bij voorheen kuuroord Fontana, Bad Nieuwe Schans in de Studio Aroma therapie. Naast de Voetreflextherapie gaf ik hier ook alle andere behandelingen zoals pakkingen en lichaamsbehandelingen.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Voor een afspraak in de praktijk kunt u mij bellen of mailen.

Bent u niet in de gelegenheid om in de praktijk te komen, vanwege ziekte of leeftijd, dan kan ik in overleg ook bij u thuis komen voor een stoelmassage of voetreflexbehandeling. In dat geval wordt een kleine reiskostenvergoeding en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.

Ik heet u graag welkom in mijn praktijk.