Indiase gezicht- en hoofdmassage

Gezichtsmassage is een natuurlijke gezichtsbehandeling.
Door
speciale massagetechnieken wordt de doorbloeding en de celvernieuwing van het gelaat hersteld en de conditie van de huid verbeterd.    Wilt u een natuurlijke oplossing in plaats van plastische chirurgie om rimpels te verminderen en de contouren van uw gezicht te verzachten of van uw vermoeide uitstraling af?  Door speciale massage- en bindweefseltechnieken wordt de doorbloeding en de celvernieuwing van het gelaat verbeterd. Hierdoor draagt de gezichtsmassage bij aan het verbeteren van de conditie van de huid van het gezicht.   Naast de huid heeft de massage ook een positief effect op de gezichtsspieren, het bindweefsel en het lymfestelsel.
Daarnaast zorgt deze massage voor een
heerlijke diepe ontspanning van: gezicht, hoofd, hals, nek, lichaam en geest.   Klachten zoals stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slapeloosheid worden aanzienlijk verminderd.    

Wat zijn de gunstige effecten? 
– verbeterde bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiedoorstroming
– verjonging – natuurlijke facelift
– 
vermindering van migraine en hoofdpijnen
– vermindering van stress
– ontspanning
– de huid rond de ogen wordt weer mooier en elastischer
– de verslapte oogleden worden weer glad
– het gezicht krijgt weer een gezonde uitstraling

Wanneer wordt er niet behandeld?
– acute infecties b.v. griep/verkoudheid
– lokale infecties/open eczeem
– koorts of verhoging
– verbrandde of tere huid
– recente verwondingen of operaties aan het gezicht
– medicijnen die de alertheid en gevoeligheid beïnvloeden  

Hoofdmassage
De Indiase hoofdmassage is een veilige en effectieve manier om pijn en stijfheid te verlichten en vermoeidheid verdrijven. Het is een massagetechniek waarbij druk wordt uitgeoefend op rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht. Door stevige en zachte massagebewegingen worden blokkades opgeheven waardoor meestal al verlichting van de klachten ontstaat. Behalve lichamelijk, werkt het ook op psychisch niveau, doordat het de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Daarnaast bevordert het de nachtrust. Naast de ontspanning van de spieren wordt ook het bloed en het lymfestelsel gestimuleerd om gifstoffen af te voeren en zo het herstel te bespoedigen. Regelmatige behandelingen maken de huid zachter en soepeler en kan leiden tot een betere huidstructuur en –kleur.   

Positieve effecten: 
– het bevordert de nachtrust
– werkt ontspannend
– het vermindert stress en vermoeidheid
– het bevordert de doorbloeding en energiestroom
– het gaat hoofdpijn tegen
– het bevordert de haargroei

Er wordt geen olie gebruikt.